Ideas / Concept

Creare web site din fonduri europene sau programul StartUP Nation

Image Alt

Daca ai obtinut fonduri nerambursanile prin programele de finantare europeana sau programe precum StartUP Nation sau Creative START si esti in cautarea unei companii de Web DESIGN care sa accepte conditiile impuse de aceste programe ai ajuns in locul potrivit. Spunem acest lucru deoarece cunoastem foarte bine aceste programe, motiv pentru care ne vom adapta conditiilor impuse si vom face in asa fel incat realizarea web site-ului sau magazinului online sa se ridice asteptarilor voastre.

 

FLEXIBILITATE
CREATIVITATE
PUNCTUALITATE
Avand deja clienti care au accesat fonduri europene cunoastem procedurile si provocarile care pot aparea in cadrul unui proiect. De aceea oferim flexibilitate in cadrul dosarului de achizitie pentru sericiile de web design.
Ca sa te concentrezi pe esentialul proiectului lasa in grija noastra aspectele consumatoare de timp cum ar fi designul, optimizarea SEO si SEM, configurarea serverelor si promovarea online. Imaginea ta in mediul online este in maini bune.
Stim ca datele de implementare ale proiectului sunt stranse si stricte. De aceea am dezvoltat un model de lucru prin care livram la timp platforma online impreuna cu documentatia si dovada de punere in functiune. Tine-ne aproape si  crestem business-ul tau online impreuna.
 
 

AVANTAJE client:

  1. Fie ca aveti nevoie de o simpla pagina web, un site de prezentare a companiei, un magazin online sau un catalog de produse si servicii, avem solutia optima care sa satisfaca cerintele dvs.
  2. Domeniul si gazduirea site-ului web pe o durata de 1 an este inclusa in pachet, pentru ca stim cat de dificil este la inceput de drum cu cheltuielile curente ale unei firme aflate la inceput de drum.
  3. Paginile web realizate de noi sunt optimizate pentru motoarele de cautare, asa incat acestea sa se pozitioneze cat mai bine in rezultatele cautarilor potentialilor dvs. clienti.
  4. Site-urile web create de ManuDESIGN vin cu un panou de administrare usor de folosit, de unde puteti schimba textele si imaginile din site sau puteti adauga noi pagini.
  5. Certificatele SSL sunt protocoale criptografice care au rolul de a securiza schimbul de informatii sensibile, precum nume de utilizatori si parole, adrese de mail si altele.
  6. Un aspect neglijat de altii este chiar securitatea site-ului web. Regulile impuse la nivel de server si firewall-ul instalat la nivelul paginii web sunt doar 2 elemente de care tinem cont in securizarea unui site web.
  7. Orice site web are nevoie de mentenanta lunara, care sa includa: actualizari ale platformei software, verificari ale logurilor de erori si de securitate, remedierea micilor probleme identificate.
  8. Pe toata perioada implementarii proiectului se ofera garantie pentru functionalitatea si securitatea site-ului web, pentru ca dvs. sa nu va faceti griji cu costurile suplimentare care ar putea sa apara.
  9. Protectia datelor cu caracter personal – pentru ca stim foarte bine cat de important este acest lucru vom asigura asistenta in protejarea, modificarea sau stergera datelor cu caracter personal si vom asigura BackUp zilnic.

 

Cere o oferta personalizata pe e-mail office@manudesign.ro si te vom contacta pentru a stabili solutia optima care se potriveste in cazul tau.

Creare web site din fonduri europene sau programul StartUP Nation
4.5 (90%) 6 votes

Leave a Reply

%d bloggers like this: