Ideas / Concept

Creare web site din fonduri europene sau programul SratUP Nation

Image Alt

Daca ai obtinut fonduri nerambursanile prin programele de finantare europeana sau programe precum StartUP Nation sau Creative START si esti in cautarea unei companii de Web DESIGN care sa accepte conditiile impuse de aceste programe ai ajuns in locul potrivit. Spunem acest lucru deoarece cunoastem foarte bine aceste programe, motiv pentru care ne vom adapta conditiilor impuse si vom face in asa fel incat realizarea web site-ului sau magazinului online sa se ridice asteptarilor voastre.

 

FLEXIBILITATE
CREATIVITATE
PUNCTUALITATE
Avand deja clienti care au accesat fonduri europene cunoastem procedurile si provocarile care pot aparea in cadrul unui proiect. De aceea oferim flexibilitate in cadrul dosarului de achizitie pentru sericiile de web design.
Ca sa te concentrezi pe esentialul proiectului lasa in grija noastra aspectele consumatoare de timp cum ar fi designul, optimizarea SEO si SEM, configurarea serverelor si promovarea online. Imaginea ta in mediul online este in maini bune.
Stim ca datele de implementare ale proiectului sunt stranse si stricte. De aceea am dezvoltat un model de lucru prin care livram la timp platforma online impreuna cu documentatia si dovada de punere in functiune. Tine-ne aproape si  crestem business-ul tau online impreuna.
 
 

Cum te putem ajuta:

Leave a Reply

%d bloggers like this: