Singurul mod de a realiza lucruri minunate e să iubești ceea ce faci.”— Steve Jobs

Pornind de la ideiile dumneavoastră, vom crea un site de prezentare sau magazin online care să conțină toate caracteristicile unui web site modern.

Crearea și întreținerea paginii pe facebook sau google+ este un lucru obligatoriu dacă-ți dorești să ai o legătură permanentă cu clienții tăi.

Optimizarea și marketingul pentru motoarele de căutare au devenit ceva obligatoriu în mediul virtual, de aceea vom acționa ca o extensie a afacerii dumneavoastră.

Pentru că ne place să fim cât mai aproape de client oferim servicii de print digital, tipar digital, serigrafie, broderie și grafică publicitară.

Combinând strategia, adrenalina creativă și tehnologia îți vom oefri avantajul competitiv emoțional de care ai nevoie atunci cand contează cel mai mult.

Pentru că ne dorim să fim cât mai profesionali în crearea imaginii dumneavoastră oferim servicii de fotografie produs și fotografie publicitară.

Experiență

Deși ManuDESIGN a luat forme doar în anul 2014, experiența acumulată în mai bine de 10 ani ne-a învățat să tratăm fiecare proiect ca pe o operă de artă. Tot ceea ce facem trebuie să fie unic, atrăgător și să reprezinte exact ce-și dorește clientul.

Profesionalism

Ca și în orice alt domeniu, profesionalismul și seriozitatea sunt principalele caracteristici pe care trebuie să le deții și cu siguranță succesul e garantat. Clienții noștri sunt cea mai bună dovadă și cea mai bună reclamă. De aceea le mulțumim și îi aperciem.

Devotament

Fiecare client este la fel de important indiferent de servicul pentru care apelează la noi. De aceea ne dedicăm în totalitate și vom face tot ce ne stă în putința pentru a finaliza proiectul început.

ManuSHOP este singurul magazin online unde găsești pachete de web design, branding, SEO & SEM, print etc. gata concepute pentru tine.

Pentru că ne dorim să fim cât mai unici am creat un magazin online de unde se pot cumpăra diferite pachete de servicii. Pe lângă unicitate dorim să fim cât mai transparenți și corecți față de clienții noștri de aceea fiecare pachet conține detalii legate de serviciile incluse și cel mai important prețul. Cei care doresc mai multe servicii iar pachetele din magazin nu le cuprind, vă rugăm să ne contactați și vom crea pachetul care vi se potrivește.

Competențe PROFESIONALE

UX design 0
Web Development 0
UI design 0
Frontend coding 0
Fotografie 0
Branding 0
BORA TEODOR-MANUEL

Fondator & Web Developer

VLAD COCAN

Software Engineer

LIVIU CODREANU

Fotograf

Project: IRIS℠

Asistent Virtual