Video AD

GATORADE tine pasul cu tehnologia

Image Alt

Incredibila reclamă de la GATORADE folosește o imprimantă lichidă și fotografie stroboscopică precisă pentru a crea imagini stop-motion cu un atlet creat din picături de apă. Nu este prima dată cand cineva folosește o imprimantă lichidă, însă ce este remarcabil este faptul că de această dată creatorii au reușit să surpindă picăturile de apă care rezultă în momentul când atletul sare pe cub sau lovește sacul de box. Chiar dacă reclama este destul de impresionantă cei de la GATORADE susțin că totul a fost creat cu ajutorul camerei de foto.

Imprimanta de apă cuprinde peste 20 000 de piese iar pentru a o construii a fost nevoie de mai bine de 5 000 de ore de muncă. Cele 2 048 de duze individuale au pornit și s-au oprit în 2 milisecunde. Apoi au fost setate storoboscoapele pentru a îngheța picăturile în aer.

Folosim blițul pentru a îngheța picăturile de apă într-un moment foarte precis în spațiu și trebuie să facem asta cu precizie milimetrică și la microsecunde.”

James Medcraft – Directorul de fotografie

Pentru a crea mișcarea, duzele au fost coordonate de datele de mișcare capturate în timp real ale atletului care a alergat, a sărit și a lovit sacul de box în timp ce purta un costum cu senzori. Apoi imprimanta lăsa să cadă o animație cadru cu cadru care era surprinsă de bliț.

GATORADE tine pasul cu tehnologia
Voteaza:

Leave a Reply

%d bloggers like this: