“Sculeieftine.ro are deja o vechime de 8 ani pe piata magazinelor online si a devenit necesar ca site-ul sa corespunda cerintelor de design si functionalitate ale momentului. Asa incat s-a impus o refacere in totalitate a tot ce inseamna sculeieftine.ro. Aici Manu DESIGN a avut un rol esential devenind din punctul nostru de vedere solutia perfecta a problemei noastre. De ce perfecta? Pentru ca implementarea tuturor cerintelor noastre s-a facut intr-un termen mai mult decat rezonabil si in forma dorita, comunicarea a fost impecabila, ideile venite din partea Manu DESIGN si-au dovedit din plin eficienta, problemele tehnice inerente aparute au fost solutionate imediat, toate astea facand din colaborarea dintre noi o reala placere.”

 

 

 

Client: BRATU GABRIEL – ADMINISTRATOR – SC DEGA S POWER TOOLS SRL

Web-Site: www.sculeieftine.ro

 


“Colaborarea cu Manu DESIGN a fost una foarte plăcută. Profesionalismul cu care a fost întâmpinat proiectul ROMÂNDRI, a ajutat ca ideile noastre sa ajungă realitate. Site-ul nostru www.romandri.ro functionează foarte bine.  Confirmarea a venit si  din partea clienţilor, care apreciază funcţionalitatea acestui site.”

 

 

 

 

Client: ILEA PAUL – ADMINISTRATOR – SC ROMÂNDRI CONCEPT SRL

Web-Site: www.romandri.ro

 


“Manu DESIGN a venit in intampinarea tuturor cerintelor noastre. Am intalnit o persoana care imbina in modul cel mai echilibrat profesionalismul,creativitatea si comunicarea eficienta, pentru satisfactia clientului”

 

 

 

 

 

Client: PETERFI MARIA – ADMINISTRATOR – SC BEST VISION EVENTS SRL

Web-Site: www.photoboothevents.ro

 


“Inca din prima zi am observat interesul si profesionalismul de care a dat dovada Manu in crearea site-ului nostru www.goldencargo.ro. Sub indrumarea unui om ca el care cunoaste pe-ndelete arta web design-ului am inteles cat de important este pentru o companie sa aiba o “ adresa” accesibila pentru orice client grabit sau nu, de unde nu trebuie sa  pleace fara un raspuns imediat.
Manu ne-a convins de utilitatea unui site “curat” , “aerisit” si a fost foarte receptiv la ceea ce ne-am dorit sa scoatem in evidenta.
Profitam de aceasta oportunitate pentru a sublinia valoarea reala a servciilor oferite si a solutiilor propuse de Manu.”

 

 

Client: LUMINIȚA CRIȘAN – DIRECTOR LOGISTICĂ – SC GOLDEEN CARGO SRL

Web-Site: www.goldencargo.ro

 


“Un site isi gaseste identitatea in cei care îl viziteaza si, mai mult, în cei care revin si a doua oara. Suntem foarte multumiti de modul in care este conceput site-ul www.transilvaniabook.ro, de modul in care este structurata informatia, clar, logic, aerisit, de conceptul de imagine bine gândit. Un site cu un profil cultural se prezinta în virtutea unui schematism al discursului care sa fie simplu si care sa fie perceput ca simplu. Feedback-ul este unul extrem de pozitiv mai ales ca segmentul de piata la care ne adresam este unul relativ exclusivist. Cu toate acestea, numarul de vizitatori este foarte mare si asta se datoreaza nu numai calitatii informatiilor prezentate ci in primul rand structurii sale elementare bine gandite. Pe de alta parte, maintaince-ul este o caracteristica esentiala si, de asemenea, modul in care livrezi cititorilor informatii rapid. Si din acest punct de vedere, suntem multumiti de platforma performanta propusa de ManuDESIGN precum si de timpul de reactie aproape instantaneu. Un flux de informatie constant si precis înseamna a prima într-o piata concurentiala extrem de dura.”

 

Client: GABRIEL BOTA – POET ȘI ORGANIZATOR al Festivalul Internațional de Carte Transilvania

Web-Site: www.transilvaniabook.ro


“L-am intalnit pe Manu intr-un moment in care aveam nevoie de schimbarea site-ului archdesign.ro. Mi-a propus o abordare diferita fata de ceea ce cunosteam eu despre web design si am acceptat provocarea. Desi a durat putin mai mult implementarea ideilor noastre, Manu s-a implicat foarte puternic si cu pasiune in realizarea tuturor cerintelor. Ma bucur ca am ales varianta de a colabora cu el si stiu ca va fi acolo oricand voi avea nevoie de un sfat sau de o modificare a site-ului.”

 

 

 

 

Client: VICTOR MIHĂILESCU –  GENERAL MANAGER – SC ARCHDESIGN SRL

Web-Site: www.archdesign.ro